Stanley/Stella Dealer

Stanley/Stella is koploper op het gebied van Fair Trade kleding. Dat zit 'm in bijvoorbeeld de arbeidsomstandigheden in de fabrieken en de materialen die ze gebruiken. Door betrokken te zijn bij iedere stap in de productieketen en langetermijnrelaties op te bouwen met fabrieken en leveranciers, heeft het merk een belangrijke positie in het aanbod van duurzame kleding.

Blendomatic is officieel Stanley/Stella-dealer. Dat houdt in dat we duurzame kwaliteitskleding aanbieden. Het gebruikte katoen is 100% afkomstig van biologische katoenteelt en het polyester is grotendeels gerecycled. De kleding is niet alleen ecologisch verantwoord; ook voor comfort en stijl staat Stanley/Stella garant. Voor het bedrukken van duurzame shirts, verantwoorde sweaters en een ruim assortiment aan ander fairtrade textiel ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Stanley/Stella voldoet aan de belangrijkste fair trade labels. Hun duurzame kleding is GOTS, OCS Blended, OCS 100 en Oeko Text gecertificeerd. Voor etische kwesties is het merk lid van de Fairwear Foundation.De gehele collectie van Stanley/Stella kan je hieronder bekijken.

Wil je de Stanley/Stella de producten komen bekijken in onze showroom in Eindhoven neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Blendomatic, onze producten of over deze site, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.