Webshop-fulfillment & -tactics

Enkel en alleen traditioneel producten verkopen in een winkel bestaat bijna niet meer. Blendomatic heeft ruime ervaring in de opzet van verschillende online en mobiele verkoopkanalen. We adviseren u graag over webshop-hosting en –fulfillment, de eigen opzet van social media-webshops, webshop- en social media-marketing en social search engine targeting gericht op het online zoekgedrag en de interesses van uw klanten.

In accounting, purchasing en marketing weet Blendomatic hoe cruciaal online- en multichannel-verkopen zijn. Onze e-commerce fulfillment services bieden kansen voor middel- en kleinbedrijven, zeker als het gaat om seizoensgebonden piekleveringen, om kostenbesparingen, om omzetgroei en om uw eigen klantrelaties.

Laat ons weten wat u wilt. Blendomatic adviseert vrijblijvend en gratis over mogelijkheden, toepassingen en prijzen.

Goede verkoopkanalen waarin uw klant centraal staat, werken snel en goed. Bekijk hieronder screendumps en links die het verschil maken tussen zien en gezien worden. Of dat nu Groupdeals, Scratch & Win Couponcodes of Instagram Galleries zijn, vraag vrijblijvend om ons advies.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Blendomatic, onze producten of over deze site, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.